danmarks bedste forhandlere af arbejdstøj

Vores forhandlere står altid klar til at hjælpe, hvis du gerne vil vide mere om arbejdstøj. Vi har samlet de dygtigste forhandlere af arbejdstøj her på siden, hvor du også kan læse lidt om, hvordan de oplever vores samarbejde.

Vil du gerne vide, hvor der er en forhandler i nærheden af dig, så kig her.

Et sikkert partnerskab

MMT-Group og Viking Rubber Co.'s forhold startede for flere år siden, hvor MMT som eksperter i personlige værnemidler og beklædning tog skridtet og blev forhandler af vores EVO-kollektioner. Det har siden udviklet sig til et tæt samarbejde, hvor vi sammen udvikler fremtidens arbejdstøj.

Når gamle venner bliver partnere

Tiger Productions er startet af to lokale drenge fra Faaborg, som vi har kendt i mange år. Da de ønskede, at udvide forretningen med arbejdstøj blev vi enige om indgå et samarbejde. Tiger Productions er forhandler af EVO-kollektionen, da de fokuserer på at levere smart og stærkt arbejdstøj af høj kvalitet. 

“For os er arbejdstøjet fra de lokale vikinger det naturlige valg. Arbejdstøj behøver ikke være kedeligt, Viking har med deres EVO-kollektion vist at arbejdstøj også kan være mega fedt. Og det gør det endnu federe når vi varemærkekalibrerer vores kunder igennem vores motto BE YOUR BRAND”
Jeppe og Mads
Jeppe og Mads
Stiftere af Tiger-Productions

Med erfaring og behovsafdækning kommer man længst

Ligesom de fleste af vores partnerskaber har vi kendt Sport & Profil i mange år. Vi er glade for, at kunne samarbejde med en forhandler der i den grad går forrest for at afdække kundens behov og ikke går på kompromis med kvaliteten i jagten på det rigtige arbejdstøj. Hvad enten det skal være smarte produkter  i solid kvalitet som EVO35 eller et billigere brand, så afdækker Sport & Profil sine kunders behov.

Den stærke nordjyde og de sydfynske Vikinger

Dybdahl erhvervsbeklædning er et af vores nyere bekendtskaber. Den handlekraftige nordjyde Kim, som er direktør, ved godt hvad han vil have, og nu kan han også give sine kunder det. Sortimentet indeholder EVOSAFE, EVOLITE og andre af vores produkter. Vi ser frem til et langt partnerskab med de dygtige nordjyske forhandlere af arbejdstøj.

RAIN
AND
WORKWEAR

FEEDBACK

Faktisk er det sådan at, uden feedback fra dig kan vi ikke blive bedre. Vi lytter gerne til, hvad du har at sige om os. Du skal bare trykke på knappen eller skrive til os på Mail@viking-rubber.dk så hjælper du med at forebedre fremtidens arbejdstøj.

Luk Menu