Alfred-Wegener-Institut

I 2016 vandt vi udbuddet til det tyske forsknings institut, Alfred-Wegener-Institut. På de mange ekspeditioner til både arktis og anarktis, skal der den helt rigtige polarbeklædning til.  

Vores indledende møder handler om at forstå de forhold man som forsker er udsat for. På den måde har vi kunne anbefale materialer og funktioner til tøjet så det bliver fremstillet med det helt rigtige perspektiv og til de helt rigtige 

Behovet

Alfred-Wegener-Institut arbejder med forskning på nogle af verdens mest ufremkommelige steder. Blandt andet på antarktis og arktis. Forskerne går rundt i minus 40 grader på deres ekstpeditioner. Her er det vigtigt med det rigtige påklædning.

Mosaic

Den største ekspedition til den arktiske is nogensinde – MOSAiC blev skudt igang i September 2019. Vi er med på hele ekspeditionen med det specialudviklede polartøj, som forskerne har på, når de skal arbejde i den ekstreme kulde.

Brugerdrevet

Udvilingen af workwear skal gøres med brugerne. Vi har bygget viderer på det tøj som Alfred-Wegener-Institut havde før, på den måde har vi kunne inddrage kommentarer fra brugerne ud fra den situationen de stod i.

Knowhow

Vi har kombineret institutets ønsker, ud fra deres erfaring, med vores knowhow omkring komfort, sikkerhed og holdbarhed i arbejdstøj.

Derved har vi skabt de bedste og sikreste betingelser for forskerne når de arbejde udenfor i minus 40 grader på ekspeditioner som MOSAiC. 

Customized workwear

Til Alfred-Wegener-Institut har vores fokus vores på at funktionalitet og styrke i tøjet. De rigtige råvarer er enormt vigtige når tøjet skal holde til så ekstreme forhold.

Da der ikke er behov for store mængder, har vi især vundet på at vores customized arbejdstøj kan fås helt ned til 200 stk.

Passion

Vi er afhængige af at det tøj vi har på holder til det arbejde vi udfører. det må ikke begrænse os. 

Tøjet er et af de vigtigste redskaber da det tillader os at komme udenfor i alt slags vejr, det tillader os at skabe værdi og gøre det vi er passioneret omkring.

– Prof. Dr. Antje Boetius
Director of Alfred-Wegener-Institut

#BeViking

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Hvis du gerne vil være den første der får ny viden om arbejdstøj kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev

×
×

Kurv