Nov 5-8 2019

A+A messe i Düsseldorf

Også i år kan du møde os på A+A messen i Düsseldorf. Vi ser frem til at vise dig vores nye designs og beklædningsløsninger, der er lavet til kunder som dig. Vi glæder os at vise dig vores stand.

00
dage
00
timer
00
minutter
00
sekunder

Hvad du kan forvente

Vind et par viking sokker

Kunne du godt tænke dig et par limiterede Viking sokker? Du kan få dem lige nu. Bare følg de følgende skridt:

Book et møde

Book et møde med en af vores salgs medarbejder. Du kan booke et møde hvis du fylder det følgende ud.

Find os her

Hall kort

Messe kort

Vores vision

Our mission is to develop, manufacture and deliver; safety, comfort and quality workwear in a human way.
Det er derfor vi er SA8000, ISO 9001 og ISO 14001 certificeret. Vi driver vores forretning på den gamle “håndtryk” måde. Vi har tillid til vores partnere og vi holder vores ord. Kom forbi og lad os vise dig hvad vi snakker om.

 

Customized Arbejdstøj

Viking Rubber Co. er specialiseret i customized og speciallavet arbejdstøj. For mange år siden begyndte vi med produktionen af firma uniform for virksomheder med specifik behov. Én grund til det var at vores produktion var god til små produktioner. En anden grund var vores Vikinger som var rigtig gode at udvikle firma uniform og tøj til specifikt behov.

I dag er vores virksomhed fuld med eksperter som forstår hvordan vores kunder arbejder og hvordan arbejdstøj skal laves. Dette har bragt os til vores mission:

“to develop, manufacture and deliver; safety, comfort and quality workwear in a human way.”

Extreme access

Viking Rubber Co. har sammen med diverse partnere udviklet tøj til rope access. Resultatet er ”Extreme Access”. Extreme Access er lavet for mennesker som arbejder i ekstrem højde, uanset hvad vejr det er.

Lær mere om Extreme Access og besøg os på messen A+A i Düsseldorf: Hall 3 / A24.

Produkter mod kulden

Det bliver mørkere og kolder – det bliver vinter! I forskellige brancher bliver der alligevel arbejdet udenfor og vi støtter jer.

Viking Rubber Co. leverer produkter der er lavet til efteråret. Disse produkter er windtæt, vandtæt, holder dig varmt eller øger din synlighed og dermed din sikkerhed.

All Weather jakke

Det bliver mørkere og kolder – det bliver vinter! I forskellige brancher bliver der alligevel arbejdet udenfor og vi støtter jer.

Vores All Weather jakke EVOSAFE sikrer dig ved højere synlighed. Især på tågede morgener og mørke eftermiddage hjælper den holdbare hivis jakke, der er lavet af fluorescerende stof og med 3M® reflektorer, at øge din sikkerhed på arbejdspladsen. Udover er EVOSAFE jakken meget behagligt at have på, windtæt og vandtæt (EN343 certificeret). Den lever også op til kravene efter EN ISO 20471 klasse 2. Du må vælge mellem en gul eller en orangefarvede EVOSAFE jakke.

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Hvis du skal være den første der modtager ny viden om arbejdstøj, så skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

×
×

Kurv