find din størrelse

Størrelsen på dit arbejdstøj
Det er vigtigt at du får dit arbejdstøj i den rigtige størrelse. Derfor har vi lavet oversigten over vores størrelser på denne side så du kan se lige præcis hvad størrelse du skal have.

"Vi har valgt Viking Rubber Co. og bruger EVO35, fordi vi vil have det bedste arbejdstøj. Vi leverer kvalitet og det er vigtigt for os at de håndværkere vi sender ud er professionelt klædte."
PETER HARTVIGSEN
Hartvigsen & Ko

Arbejdsjakker

For den bedste komfort skal din arbejdsjakke passe dig godt. Du kan følge denne guide, du behøver kun at se de første 120 sekunder.

Det vigtigste mål til at finde din størrelse på arbejdsjakker er dit brystmål. Du skal kigge under almindelig størrelse når det gælder jakker, de er desuden altid angivet med XS, S, M osv. som du kender det fra alle andre danske mærker.

Arbejdsbukser
Arbejdbukser er dit vigtigste værktøj i hverdagen. Derfor skal du være helt sikker på at din størrelse passer. Hvis du vil have den optimale pasform i dine arbejdsbukser skal du sørge for at få hjælp til at finde dine mål. 

Der er to vigtige mål til at finde dine bukser: taljen og skridt længde. Hvis du oplever at have længere ben end de fleste, så frygt ikke, vores standard modeller kan lægges ned med 6cm. Når du får dem så skær tråden op indvendig i buksen og voila, dine bukser er længere!

Hvis dine ben er kortere end normalen kan du kigge under figur 2 med korte ben

Luk Menu
×
×

Kurv