Viden om arbejdstøj er vigtig hvis du arbejder med indkøb af arbejdstøj. Vi har lavet denne blog til dig, som gerne vil være klogere på dit arbejdstøj. I vores blog beskriver vi vores erfaringer i forhold til forskellige arbejdstøj vi arbejder med kvalitetsprodukter. Målet med vores blog, er dog mere simpelt. Det er nemlig at oplyse, inspirere samt at afklare spørgsmål.

Så hvad enten du er indkøber, forhandler eller bare interesseret i arbejdstøj, så står vores blog til din rådighed.

Hvis du gerne vil være den første der får ny viden om arbejdstøj kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev eller følge os på facebook og LinkedIn.

Funktionelt arbejdstøj

Deltag som en Viking i EVO35

Inspirationen I denne blog, kan vi ikke holde os tilbage fra at rose et af vores produkter til skyerne. Det er et af vore standardprodukter,

Læs mere »
test af arbejdsbukser
Arbejdstøj til svejsning

Bomuld eller bomuldpolyester

Iklædes du vor tids beklædningssaga, når du svejser? I forlængelse af vores tidligere blogindlæg “Svejsning og komfort” er dette en uddybende blog om metervareblandingen –

Læs mere »
Arbejdstøj til svejsning

Svejsning og komfort

  Fra idé til produkt Du kender helt sikkert problemet med svejsning: Tøjet går hurtigt i stykker og fra første tøjvask er der risiko for

Læs mere »
Den ultimative jakke

Den ultimative jakke

Hvorfor udvikle en vendbar zip-in jakke? Det er et godt spørgsmål og svaret er ret simpelt; Fordi der, blandt brugerne af arbejdstøj, er en efterspørgsel

Læs mere »
speciallavet arbejdstøj

Udviklingen af Extreme Access

Fra idé til produkt Viking Rubber Company startede i år 1935 med at producere regntøj til fiskeindustrien. Fra regntøj til arbejdstøj udviklede vi os med

Læs mere »

Baggrund

Grunden til at vi har valgt at lave en blog omkring arbejdstøj, er for at sikre os at du har et sted at søge information uden at føle at du bliver åndet i nakken. Her på siden kan du nemlig sidde i ro og mag og blive klogere på hvordan din virksomhed kan spare penge på at købe arbejdstøj eller skille jer ud fra konkurrenterne.

Du vil ikke opleve at vi forsøger at sælge dig noget som når du har besøg af en sælger. Vi vil derimod gerne give dig værktøjerne til at kunne vælge -Vi håber så bare på at komme i betragtning når du skal vælge arbejdstøj næste gang. Derfor henviser vi naturligvis også til vores egne produkter i vores artikler, og det skal gerne være med til at understrege det vi skriver. 

Vi oplever at der er stor efterspørgsel på at kunne få viden i ro og fred i stedet for at skulle ligne en stor undskyldning når man siger nej til at købe produkter hos en sælger. Men for at kunne hjælpe dig og andre bedst muligt har vi også brug for lidt feedback, så hvis du har spørgsmål til artikler, eller til produkter så skal du ikke tøve med at henvende dig til os. Desuden er du helt sikkert ikke den eneste der søger præcis den viden om arbejdstøj som du spørger til, så hvis ikke for din skyld, så måske for de andres?

Du kan stille spørgsmål nederst på siden.

Vi er ikke de bedste…

…Ihvertfald ikke til alting. Viking Rubber Co. adskiller sig fra konkurrenterne ved at producerer målrettede produkter, derfor er der ingen garanti for at vi har præcis de produkter du skal bruge. Som eksempel producerer vi ikke t-shirts og Polo’er eller sko, det er der virksomheder som er rigtig dygtige til, og nogle af dem kan vi samarbejde med, men det er ikke vores speciale. Vi er derimod de dygtigste til at producere arbejdstøj der beskytter dig imod vejr og vind. Og når vi producerer er det med stort fokus på hvordan miljø og vores medarbejdere har det. Vi tager nemlig ansvar og det er en af grundende til at vores kunder vælger os.

Vi har rigtig meget viden om arbejdstøj samlet i vores virksomhed og den vil vi gerne dele med dig så du ikke bliver snydt ved at købe ind og billigt og dermed tro at du har gjort en god handel. Vi vil også gerne gøre dig klogere på hvordan du kan spotte kvalitets tegn og væsentlige forskelle i arbejdstøj.

Du er målgruppen hvis…

  • Din virksomhed gerne vil skille sig ud fra konkurrenterne
  • Du er nysgerrig og ønsker at blive klogere
  • Dine kollegers mening og komfort er vigtig for dig
  • Du har en reel interesse i at gøre verden til et bedre sted og ved at det gøres med små skridt
  • Din virksomhed har mere end 15 ansatte (Du må gerne læse med alligevel, men har du +15 ansatte får du mest ud af bloggen)

Du er her for at gøre dig klogere på arbejdstøj! Har du overvejet at tilmelde dig vores nyhedsbrev og dermed få de nyeste tips og viden direkte i din indbakke? Vi tager din tid alvorligt, du får ikke en mail fra os hver gang vinden blæser eller det regner, vi sender noget når vi mener det er relevant for dig og når vi har noget vigtigt at sige. Tilmeld dig her.

RAIN
AND
WORKWEAR

Viking
Rubber
COMPANY

Spørgsmål og feedback

Som nævnt kan du stille spørgsmål og blive klogere på arbejdstøj, bare udfyld formularen herunder og vi vender tilbage til dig. Måske vi laver et blogindlæg om emnet så andre også får gavn af dit spørgsmål.

Hvis du har feedback til vores emner eller andet er du hjertelig velkommen til at dele det med os også.

Luk Menu
×
×

Cart