Hvorfor udvikle en vendbar zip-in jakke?

Det er et godt spørgsmål og svaret er ret simpelt; Fordi der, blandt brugerne af arbejdstøj, er en efterspørgsel på vendbare jakker, som er i højere kvalitet end det vi kender fra hverdagen. Som eksempel, har vi en konkret efterspørgsel fra et lufthavnsfirma, som har en stor stab af medarbejdere, som skiftes til at være ”hold-leder” hvilket betyder at de på daglig basis skifter rolle. Derfor skal man kunne se hvem der giver ordrer og hvem der ikke gør. Det er både praktisk for teamet og andre ansatte, som ved hvor de skal henvende sig.

En jakke som skal kunne vendes om, behøver ikke at have mange funktioner, for at give brugeren en god oplevelse, men der er nogle ting, som vi synes er vigtige, for at give vores kunder den bedste oplevelse. Vi har givet vores vendbare zip-in jakke formsyede ærmer, som sikrer et godt fit og et lækkert udseende. Vi har udstyret den med en elastik i bunden af jakken og ærmekanten, for at den ser smart ud, og så har den en brystlomme samt forlommer, som er tilgængelige fra begge sider. Desuden er der ekstra ryglængde på, for at sikre komfort, når det er koldt. Vi har lavet den i vindtætte metervarer. Du kan lærer mere om den vendbare Zip-In jakke lige her.

Følg med

Hvorfor er den Hi vis?

Vi har lavet en vendbar arbejdsjakke som passer ind i flere forskellige serier: EVOBASE, EVOLITE og EVOSAFE. Reflekserne er de samme som er brugt i EVOLITE serien, de er syet på og har en plan overflade, som kun findes på den side af jakken som er Hi vis gul. Den passer ind i EVOBASE kollektionen til All Weather jakkerne, med et simpelt snit og design. EVOSAFE serien har også en All weather jakke, som findes både i Hi vis gul og Hi vis Orange. Vi har som en start kun lavet denne vendbare jakke i sort/Hi vis gul.

Du kan føle dig sikker med jakken på, hvis du eksempelvis arbejder et sted, hvor du skal ud og ind af en bil tæt på vejen, og måske samtidig bruger tid på at skulle besøge kunder. Hos kunderne møder du formentlig et stigende krav om at se mere ”professionel” ud. Selvom vi mener de absolut mest professionelle arbejder i Fluorescerende farver, så er der noget helt særligt ved en sort enkel jakke, når man er på besøg hos kunder. Mulighed for at vende jakken om, findes nu. Du kan med andre ord være i sikkerhed, når det er nødvendigt, og udstråle professionalitet på kundebesøg, når det er nødvendigt.

Hvorfor kan den zippes ind, og i hvad?

Vores vendbare arbejdsjakke kan som sagt lynes ind i EVOBASE og EVOSAFE All weather jakkerne, som sørger for at passe på dig uanset vejret. Med den vendbare jakke kan du holde varmen med en smart overjakke udover. Du kan bruge den som en fast del af din All weather jakke, eller du kan bruge All weather jakken som et supplement til din vendbare zip-in jakke – Valget er dit.

Muligheden for at lyne en jakke i en yderjakke er ikke ny. Det er heller ikke nyt at lave en vendbar jakke. Måden vi har kombineret en vendbar jakke med en yderjakke, begge med formsyede ærmer og som kan fås i Hi vis farver og med så stærkt et design, er dog helt nyt. Vi har mange kunder som efterspørger zip-in jakker, fordi de arbejder om morgenen ude ved vejen, hvor det er koldt og man skal kunne ses. Her vil de typisk bruge den vendbare jakke sammen med en All Weather jakke og opnå fuld synlighed og kunne holde på varmen, uanset om det regner eller blæser. Ved middagstid hvor solen står højere kan de nøjes med at smide All weather jakken og beholde den vendbare zip-in jakke med sin fluorescerende farve udad, for at blive set i trafikken, og stadig holde varmen i tørvejr mens de arbejder.

Vi har mange andre jakker med zip-in og hvis du arbejder om vinteren udenfor, er det bedste alternativ til at sidde inde og få varmen, formentlig en Superior jakke, som findes i mange farver og modeller.

Har du idéer til nye produkter eller feedback til vores eksisterende, er du velkommen til at fortælle os om det, det kan du gøre på vores feedback side lige her.

Alexander Mygind Andersen
Business Development Manager

Del denne viden

Facebook 0
Google+ 0
Twitter
LinkedIn 0
Luk Menu
×
×

Cart