Vil du arbejde hos Viking Rubber Co.?

I øjeblikket søger vi en dygtig salgs backup som kan hjælpe med at give vores kunder en god oplevelse. Du få masser af ansvar og vil få mulighed for at bruge dine idéer og tanker i opgaver fra dit eget skrivebord i Faaborg.

Introduktion

Vi er Viking Rubber Co. Vi Udvikler, producerer og leverer sikkerhed, komfort og kvalitet i form af arbejdstøj. Det gør vi med en produktion i Vietnam hvor forholdene er i orden, det betyder at vores kunder er sikker på at deres arbejdstøj er produceret korrekt og i den bedst mulige kvalitet. Vores danske afdeling ligger i Faaborg hvor vi har et skrivebord til dig.

Vi mangler dig

Men lige nu mangler vi en kollega til vores salgsafdeling. Vi har nemlig fart på! Det seneste regnskab viser en klar turn around. Det er vi stolte af, men vi vil gerne bevare momentum og derfor søger vi efter endnu en kollega til vores team.

Opgaverne

Vi har især én kunde som vi gerne vil have du skal tage dig af, du får ansvar for at alt hvad kunden bestiller, bliver produceret i Vietnam og leveret til tiden. Kunden er tysk, og derfor ser vi rigtig gerne at du taler og skriver tysk. Der er dog også andre kunder der bestiller arbejdstøj, dem skal du lægge ind i vores ERP system: Axapta. Du bliver tæt med flere af vores kunder og får til opgave at følge op på kunderne.

Lidt om dig

Hvis du er struktureret og går i detaljer så har du helt klart en fordel. Hvis du kan lide at der er fart på og at du må komme med dine idéer og forslag så er vi glade. Hvis du kan lide at sætte dit præg på det du giver dig i kast med, så mener vi faktisk du vil passe ind. Hvis du er god til mennesker er du et skridt foran, vi vil nemlig have det bedste til vores kunder.

Vi lover dig

Du får nogle rigtig gode kolleger hvor der er mulighed for sparring og læring hver dag. Vi lytter til hinanden. gode idéer bliver taget seriøst og vi udfordre hinanden. Du får en arbejdsplads i en familie virksomhed, og det kan mærkes! Vi går op i at du når dine ting, at kunderne ikke bliver ladt i stikken, men vi er meget fleksible med arbejdstid så længe du også er det. Vi har rigtig gode pensions og sygeforsikringsordninger.

Vi lover dig også at have store forventninger til dig, men det skal du se som en fordel, vi vil nemlig gerne hjælpe dig med at udvikle dig selv. Vi vil også hjælpe dig med alt den viden du har brug for omkring arbejdstøj, så du er ikke alene om opgaverne.

Hvis det lyder som noget for dig, så send os en ansøgning.

Hvis du vil vide mere, kan du sende en ansøgning samt dit CV til Mail@viking-rubber.dk.
Har du spørgsmål? Så kan du kontakte Alexander Andersen på tlf. 2083 7910

Du kan læse mere om os og vores historie lige her.

Luk Menu
×
×

Cart