Vil du være en Viking?

Her på siden kan du se vores ledige stillinger. Når vi søger medarbejdere til en specifik stilling,
vil det glæde os at modtage din ansøgning.

Ønsker du at søge job?

Supply Chain Manager

Som Supply Chain Manager, får du base på hovedkontoret i Faaborg, og skal herfra sammen med kolleger på flere lokationer, drive videreudvikling af vor supply chain. Det er et krav, at du arbejder hands-on, og kan udbygge vor supply chain.

Tender Coordinator

Som Tender Coordinator har du dels kundeansvar for en af vore store kunder, dels arbejder du med udbud.

På udbud er du den på teamet, som skaber overblik og sikrer, at vi leverer præcis det, som er specificeret i udbud. Du sikrer koordinering og fremdrift af aktiviteter i de udbud, vi byder ind på. Udbud er typisk kendetegnet ved stramme deadlines og præcist stillede krav – det skal du kunne trives med.

Om Viking Rubber Co.

Viking Rubber Co. A/S er en familieejet virksomhed, som er startet i 1935. I dag har 3. generation netop overtaget roret og sat kursen mod nye eventyr. Vi har egen produktion i Vietnam, salgsselskab i Tyskland og HQ samt lager er placeret i Faaborg.

Bæredygtighed er ikke noget, vi blot taler om – vi er f.eks. meget bevidste om branchens påvirkning på miljøet, ligesom vi tager vort sociale ansvar seriøst. Vores arbejdsmiljø er internationalt, og dagligdagen foregår i et uformelt miljø med plads til både humor og seriøsitet.

Vi tilbyder
Viking Rubber Co. A/S er en virksomhed i vækst og med ny strategi. Et udfordrende og spændende job i en virksomhed med gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt. Vi tilbyder et internationalt miljø og løn efter kvalifikationer.  

Supply Chain Manager

Dine primære arbejdsområder bliver:

 • Drive videreudvikling af vor supply chain i henhold til strategi. Fokus er på optimering af samarbejde, processer og kommunikation i hele værdikæden.
 • Forecastinger en nøgleopgave
 • Sikre optimale betingelser omkring logistik (priser, kvalitet og leveringsperformance etc.), herunder forhandling og opfølgningmed samarbejdspartnere.
 • Varetage daglig disponering, planlægning og opfølgning på vare flow.
 • Support til kolleger i produktion vedr. forhandling af indkøbsaftaler med leverandører.
 • Opfølgning på planlægning af råvarer med Viking Vietnam(VN)
 • Ansvar for lager og QA i DK. Indebærer personaleledelse, kompetenceudvikling og fastholdelse af medarbejdere
 • Reference til CEO

FAGLIGE KVALIFIKATIONER:

Vi forestiller os, at du har en uddannelse på bachelorniveau eller lignende, og 3-4 års praktisk erfaring med SCM. Har du branchekendskab er det et plus. Vi forventer, du har solid erfaring med ERP-systemer, gerne Axapta. Derudover har du god forståelse for hele værdikæden og supply chains centrale placering heri.

Det er en forudsætning, at du skriver og taler engelsk på forhandlingsniveau, og at du er vant til at arbejde i et internationalt miljø.

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER:

Tender Coordinator

Dine primære arbejdsområder bliver:

 • Kundeansvaret indebærer løbende udvikling, tilpasning og konstruktion på specifik kunde kollektion.
 • På udbud er du den modeltekniske ekspert, som via daglig dialog vejleder og svarer på spørgsmål fra bl.a. konstruktører og systue på vor fabrik i Vietnam.
 • Via dialogen er det din opgave er at sikre, at de krav, som er opstillet i udbud, omsættes. Du sikrer, at der frembringes det materiale, som gør, at Viking Rubber Co. A/S vinder flest muligt udbud.
 • Sikring af, at evt. nye materialer fremskaffes og at dokumentation herfor er i orden, også i forhold til pris, bæredygtighed mv.
 • Godkendelse af prøver og sikring af, at alle materialer og tilhørende dokumentation er på plads inden afsendelse.

FAGLIGE KVALIFIKATIONER:

 • Vi forestiller os, at du har erfaring med konstruktion (graduering, måleskemaer) og med produktionsmetoder samt teknik. Desuden forventer vi erfaring med model dokumentation og detaljetegning.
 • Rutineret i projektarbejde
 • It-kundskaber: Microsoft Office pakke samt Adobe, Illustrator (og Axapta).
 • Teknisk engelsk i skrift og tale.
 • Læse og forstå tysk.

Det er en forudsætning, at du skriver og taler engelsk på forhandlingsniveau, og at du er vant til at arbejde i et internationalt miljø. Desuden læser og forstår du tysk.  

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER:

Som person er du kendetegnet ved gode samarbejdsevner, ligesom du besidder overblik og arbejder struktureret. En god portion tålmodighed samt klar og tydelig kommunikation, lægger vi vægt på. At overholde deadlines er helt naturligt for dig.

Luk Menu
×
×

Kurv