Mød Vikingerne

Viking Rubber Company A/S ville ikke eksistere uden vores fantastiske team. Den her side er en hyldest til Vikingerne og deres higen efter at udfordre markedet for arbejdstøj på kvalitet, komfort og sikkerhed.

Her kan du møde Vikingerne. Det er os, der sammen med vores kunder udvikler arbejdstøj til fremtidens brug, og det er os, du får fat i, hvis du enten ringer eller skriver. Hvis du gerne vil vide mere om os, er du velkommen til at kontakte os. Du kan også følge med på de sociale medier, hvor vi ind i mellem lægger billeder op af, hvad vi går og laver. Nogle gange forsøger vi også at inspirere vores følgere, så følg med her:

Du kan også finde nogle af Vikingerne på de sociale medier eller kontakte dem direkte. Alt sammen finder du herunder.

Ledelse

Kurt Mikael Andersen
CEO

Om Kurt

Kurt har arbejdet i virksomheden i over 30 år, og han kender alt til den. Udover at være med til at skrive Viking Rubber Company’s historie, startede han eksporten til Tyskland, som idag er det største marked. Kurt tænker logisk og har ofte én enkelt lille ting, inden vi går i produktion. 

Alexander Mygind Andersen, Business development Manager
Alexander Mygind Andersen
Business Development Manager

Om Alexander

Alexander er daglig leder på hovedkontoret i Faaborg. Han er også 3. generation i virksomheden og skal med tiden overtage den efter sin far. Det er ikke forkert at sige om Alexander, at han er den idérige medspiller, der altid er klar på at prøve noget nyt. Hans erfaring med arbejdstøj er faktisk begrænset, men han har heldigvis de bedste at lære det fra.

Salg

Per Eg Larsen
Workwear specialist Europa

Om Per

Per er ekspert i arbejdstøj og metervarer, og så er han oprigtigt talt en flink fyr. Han er omgængelig og har et roligt gemyt, som vinder stort indpas hos vores kunder. Hvis du har spørgsmål angående vores produkter, skal du helt sikkert spørge Per til råds. Han er i øvrigt altid god for en historie fra de varme lande og deler gerne ud af sin viden.

Robert Endres
Workwear specialist Tyskland og Østrig

Om Robert

Robert har arbejdet med arbejdstøj i over 10 år, hans faglighed og professionalisme gør hans kunder godt tilpas og så han er aldrig længere væk end et opkald. Robert taler tysk og engelsk, så hvis du vil tale med en specialist i arbejdstøj, skal du kun ringe til ham hvis du også taler tysk og Englesk. Robert kommer rundt til mange kunder og kan derfor næsten altid bidrage med noget nyt til en samtale, du render ikke galt i byen og da slet ikke hvis du vil vide noget om kvalitets arbejdstøj.

Pia Olsen
Sales Backup Europe

Om Pia O.

Pia sidder klar til at tage telefonen, når du ringer, og hjælper dig gerne med at lægge dine bestillinger eller besvare dine spørgsmål. Hvad enten dine spørgsmål drejer sig om en bestilling, vores produkter eller noget helt andet, skal Pia nok finde et svar til dig. 

Steffen Kraszon
Sales Backup Germany

Om Steffen

Steffen tager telefonen hvis du ringer til vores tyske kontor. Han har været en Viking i mange år og har arbejdet med arbejdstøj fra Viking Rubber Co. i mange år før han selv blev en del af virksomheden. Steffen er yderst hjælpsom når det kommer til leveringstider og kvalitets spørgsmål.

Teknisk og produktion

Christinna Falk Millot-Rasmussen
Technical Manager

Om Christinna

Christinna er leder af vores tekniske afdeling, og har ansvaret for at prioriteterne holdes, selvom der er travlt. Christinna er teknikker, og hendes viden om, hvordan man laver et stykke tøj, anvender hun dagligt, hvor hun sammen med resten af teknisk afdeling udvikler vores produktsortiment. 

Dorte Jensen
Production Technician

Om Dorte

Dorte er eksperten når det kommer til konstruktion og fitting. Dorte gør ikke tingene 100% – nærmere 130%. Hvis et projekt er sat igang, går Dorte ikke på kompromis med kvaliteten og det viser sig især nyttigt, når vi udvikler arbejdstøj til specifik brug: Extreme Access og Multi Hazard textile er eksempler på sæt, som er muligt på grund af Dortes kritiske sans og higen efter det bedste.

Keld Moesgaard Pedersen
Workwear Designer

Om Keld

Keld designer det tøj, som vores kunder rundt omkring i Europa går i hver eneste dag. Han har sans for detaljen – og så er han, som en ægte Viking, omgængelig og direkte sjov at være i lokale med. Keld har mange sjove idéer og sætter kreativiteten højt, når bare det kan lade sig gøre i praksis. 

Mona Jørgensen
Quality Controller

Om Mona

Mona er kontorets humørspreder med sans for detaljer. Hvis der er den mindste fejl i en produktion, hun skal nok finde den. Fra hun træder ind ad døren til hun går, er Mona positiv – også selvom der måtte være en irreterende fejl i et par bukser. 

Administration og lager

Sarah Charlotte Bebe
Controller

Om Sarah

Sarah er controller, så hun kigger bl.a. på vores omkostninger, og hun er i det hele taget dygtig til at gå i detaljer. Dette gør også at Sarah er god til at styre certificeringingen af vores produkter. Skulle du have et spørgsmål angående certificering, er det hende du vil have fat i.

Luk Menu
×
×

Cart