glæd dine kunder med et godt tilbud

Vi takker for dit engagement i Viking Rubber Co. og vores produkter. Du er med til at gøre hverdagen bedre for en masse mennesker. Dine kunder er naturligvis vigtige for os, og vi vil gerne hjælpe dig med et godt tilbud som vil gøre dem helt vilde med dig. 

Vi har samlet nogle tilbud sammen som du kan give til dine kunder med +50% rabat og sikre dig deres fulde opmærksomhed.

Nederst på siden kan du skrive til os via hjemmesiden og lægge en bestilling eller stille spørgsmål. Du er også velkommen til at sende en mail til sales@viking-rubber.dk med din bestelling.

Alle tilbuddet gælder så længe lager haves

TILBUD #1

50% rabat

TILBUD #2

Udsolgt

TILBUD #3

Udsolgt

TILBUD #4

Udsolgt

TILBUD #5

Udsolgt

TILBUD #1

Herunder kan du se lagerfordelingen i str. på VTX comfort pilot jakke i orange.

Beskrivelse:
Jakken har en skjult regnhætte og aftagelige ærmer med juster barer manchetter, der er desuden en lomme på venstre arm. Der er brystlommer i begge sider og lommer til hænderne når det er ekstra koldt. Der er en aftagelig quiltjakke inden i som gør jakken nyttig i en længere periode af året. Jakken som er lavet i F120 er fuldt tapet hvilket betyder at den er vandtæt og vindtæt- F120 gør den også åndbar Læs mere her. Vandtætheden er 8000mm. og åndbarheden er 4000 g/m2. Desuden er den smudsafvisende. 

Normalprisen er 850kr. ex. moms. din pris er 425kr*. ex. moms.
*Prisen gælder ved køb af minimum 5 stk. assorterede. 
*Tilbuddet gælder så længe lager haves

TILBUD #2

Denne softshell er desværre udsolgt. Du kan stadig få den i sort, blå og en helt ny grå. Alle lavet i F119 Softshell.

Beskrivelse:
EVO35 Softshell jakken i grå melange, har fast, justerbar hætte og formsyede ærmer. Detaljerne er præcis som på de andre EVO35 produkter. Den har manchetter i ærmerne som virker imod vind. der er brystlommer på med lynlås samt forlommer med lynlås. Desuden har jakken en funktionel baglomme til sikkerhedsvest eller andet. Der er også inderlommer til pung og kuglepenne. refleks striberne er 3M®. Jakken har elastisk i bunden så den kan jursteres. Ventilation under gør jakken mere åndbar og øger komforten. Jakkens metervarer er desuden vandafvisende. Den har en åndbarhed på 3000g/m2 og så er den vindtæt. Der er forstærkning på albuerne i form af cordura®. 

Normalprisen er 720kr. ex. moms. din pris er 360kr*. ex. moms.
*Prisen gælder ved køb af minimum 5 stk. assorterede. 
*Tilbuddet gælder så længe lager haves

TILBUD #3

Jakken er desværre udsolgt.

Beskrivelse:
VTX Tech. standard er lavet i F126 som er lillebror til F120. jakken er åndbar og vandtæt derudover har den et innerfor af Fleece som kan tages ud hvilket øger anvendeligheden af jakken til både forår og efterår.  Jakken har aftagelig hætte og frontlukning med lynlås, desuden en stormflop som gør den modstandsdygtig overfor stærkt regnvejr. Forlommer og brystlommer har lynlås. Der er desuden en napoleons lomme med vandafvisende lynlås. Jakken har ventilation under armene og elastik i bunden. Reflekserne er Vizlite®. Vandtætheden for F126 er 6000mm. og åndbarheden er 3000g/m2. Jakken er desuden vindtæt. 

Normalprisen er 800kr. ex. moms. din pris er 400kr*. ex. moms.
*Prisen gælder ved køb af minimum 5 stk. assorterede. 
*Tilbuddet gælder så længe lager haves

TILBUD #4

Denne vest er desværre udsolgt.

Beskrivelse:
EVO35 vesten er udviklet sammen med resten af kollektionen, og er derfor en glimrende måde at lave et super tilbud til de kunder der allerede køber EVO35 bukser/overalls. vesten er lavet i samme stof som bukserne og passer derfor perfekt til.

Vestenhar ribstik i kravet for komfort og så er den designet som resten af kollektionen med læderstropper og mat sorte knapper. Der er ID-kort holder i brystlommen og forlommer med ekstra lommer. Desuden er der en lomme til mobil telefon samt inderlommer med lynlås. Vesten har også en praktisk baglomme med lynlås. desuden er der refleks effekt som i resten af EVO35 kollektionen

Vesten har elastik i bunden som jursteres inde fra. Der er også et quiltfor til at holde på varmen. Der er desuden ekstra længde bagtil.

Normalprisen er 460kr. ex. moms. din pris er 230kr*. ex. moms.
*Prisen gælder ved køb af minimum 5 stk. assorterede. 
*Tilbuddet gælder så længe lager haves

TILBUD #5

Vinterjakken er desværre udsolgt.

Beskrivelse:
EVO35 vinterjakken er udviklet sammen med resten af kollektionen, og er derfor en glimrende måde at lave et super tilbud til de kunder der allerede køber EVO35 bukser/overalls. Jakken er lavet i samme stof som bukserne og passer derfor perfekt til.

Jakken har justerbar hætte, formsyet ærmer og er spækket med detaljer som læder zipper og matsorte knapper. der er dobbelte brystlommer med både klap og lynlås. forlommerne er også dobbelt med klap og lynlås. Der er desuden i funktionel baglomme på jakken til refleksveste, handsker eller andet. Refleks detaljerne matcher resten af EVO35 kollektionen.

Jakken har elastik i bunden som jursteres inde fra. Der er også et quiltfor til at holde på varmen. Der er desuden ekstra længde bagtil og cordura® forstærkning på albuerne.

Normalprisen er 600kr. ex. moms. din pris er 300kr*. ex. moms.
*Prisen gælder ved køb af minimum 5 stk. assorterede. 
*Tilbuddet gælder så længe lager haves

Luk Menu
×
×

Kurv