Bliv forhandler

Kunne du tænke dig at arbejde sammen med os om at udbrede kendskabet til vores stærke brands inden for arbejdstøj?
Du kan blive forhandler i dit område med meget få klik. Vi er lige nu på udkig efter dygtige forhandlere som er engageret i kvalitet og i ordenlige arbejdsforhold. Lyder det som dig, så se med herunder hvor du kan udfylde skemaet. Du er også mere end velkommen til at ringe til os for at aftale et møde. Hvis mails er mere dig kan du skrive til sales@viking-rubber.dk. 

Vi går meget op i vores samarbejder og kalder det partnerskaber for at vise vores engagement som Vikinger. Du kan se hvad et par af vores forhandlere har at sige om vores partnerskab med dem. Måske du kan finde inspiration i nogle af dem.

Det får du som forhandler af Viking Rubber Arbejdstøj

Eksklusivitet
I nærheden af din butik
er det dig, der er forhandler. 

Seriøsitet
Du forhandler et helt unikt mærke,
som tager slut brugerne seriøst.

Specialist
Du er aldrig længere væk fra en specialist end fra din telefon, ring: +45 2083 3284

Vil du være forhandler?

Udfyld skemaet til højre,
eller ring på
+45 6261 8098

Vores forhandlere

Denne del af vores side er på tænkt potentielle forhandlere,
hvis du er på udkig efter at se vores produkter eller finde en forhandler i nærheden af dig,
kan du finde det her.

Vi vil gerne fortælle om vores forhandlere, 

Et sikkert partnerskab

MMT-Group og Viking Rubber Co.’s forhold startede for flere år siden, hvor MMT som er eksperter i personlige værnemidler og beklædning tog skridtet og blev forhandler af vores EVO-kollektioner. Det har siden udviklet sig til et tæt samarbejde, hvor vi sammen udvikler fremtidens arbejdstøj.

Når gamle venner bliver partnere

Tiger Productions er startet af to lokale drenge fra Faaborg, som vi har kendt i mange år. Da de ønskede at udvide forretningen med arbejdstøj, blev vi enige om at indgå et samarbejde. Tiger Productions er forhandler af  EVO-kollektionen, da de fokuserer på at levere smart og stærkt arbejdstøj af høj kvalitet.

“For os er arbejdstøjet fra de lokale vikinger det naturlige valg. Arbejdstøj behøver nemlig ikke at være kedeligt, og Viking har med deres EVO-kollektion vist, at arbejdstøj også kan være mega fedt. Og det gør det endnu federe, når vi varemærkekalibrerer vores kunder igennem vores motto; BE YOUR BRAND”
Jeppe og Mads
Stiftere af Tiger-Productions

Med erfaring og behovsafdækning kommer man længst

Ligesom de fleste af vores partnerskaber har vi kendt Sport & Profil i mange år. Vi er glade for at kunne samarbejde med en forhandler, der i den grad går forrest for at afdække kundens behov og ikke går på kompromis med kvaliteten i jagten på det rigtige arbejdstøj. Hvad enten det skal være smarte produkter i solid kvalitet som EVO35 eller et billigere brand, så afdækker Sport & Profil sine kunders behov.

Den stærke nordjyde og de sydfynske Vikinger

Dybdahl Erhvervsbeklædning er et af vores nyere bekendtskaber. Den handlekraftige nordjyde Kim, som er direktør, ved godt, hvad han vil have og nu kan han også give sine kunder det. Sortimentet indeholder EVOSAFE, EVOLITE og andre af vores produkter. Vi ser frem til et langt partnerskab med de dygtige, nordjyske forhandlere af arbejdstøj.

RAIN
AND
WORKWEAR

Luk Menu
×
×

Cart