REFERENCER​

Her kan du se et udpluk af de virksomheder, som bruger vores arbejdstøj og vi er meget stolte af alle vores partnerskaber. Sammen skaber vi de bedste betingelser for alle de mennesker, der hver dag gør en indsats for at levere et godt stykke arbejde – hvad enten det er transport af containere, brandforebyggelse, pakning af fly eller servicering af vindmøller. Det kræver nemlig det rigtige arbejdstøj at kunne præstere. 

Beredskabsstyrelsen

I 2014 vandt vi udbuddet til Beredskabsstyrelsen og siden har de været en værdsat samarbejdspartner. Tøjet med den velkendte trekant og det danske flag leveres i dag fra vores fabrik i Vietnam.

Billund Lufthavn

Vores udvikling af arbejdstøj specielt til lufthavne tog sine spæde skridt sammen med Billund Lufthavn, som har testet og fundet frem til det optimale arbejdstøj. Vi leverer nu alt i Hi-Vis arbejdstøj til Vestdanmarks internationale lufthavn

Dansk Sprinkler Teknik

Dansk Sprinkler Teknik har siden 2016 været en værdifuld sparringspartner i test og udvikling af arbejdstøj til installationsmedarbejdere.

Hus forbi

Det er vigtigt med det rigtige tøj - især når man skal bruge det i al slags vejr. Det gør de danske hus forbi sælgere. Vi er glade for at kunne levere tøjet, som kan bruges i al slags vejr.

Heathrow Airport

I 2016 startede vi op med at  udvikle arbejdstøj til Heathrow lufthavn. Dette gøres ud fra eksisterende modeller fra Billund lufthavn samt andre standardmodeller i vores kollektion.

STIHL

STIHL har et bredt sortiment af sikkerhedsbeklædning med og uden skæreindlæg til skovindustrien.  Vi har siden 2012 haft et spændende samarbejde med STIHL, som er præget af nyudvikling og kvalitet.

Hochbahn

Siden 2011 har vi produceret arbejdstøj til hovedbanegården i Hamborg. Uniformerne er genkendelige og udviklet til at kunne modstå vejret i og udenfor de store banegårdshaller.

Deutsche Post

Vi har i 2016 produceret og leveret arbejdstøj til det tyske postvæsen. Deutsche Post er en kunde, vi er stolte af, da deres efterspørgsel af kvalitet er kompromisløs.

Eurogate

Vores ekspertise i arbejdstøj til havneindustrien har rødder tilbage til 1995. Eurogate var med fra begyndelsen, hvor vi i samarbejde udviklede tøj til deres medarbejdere.

AWI

I begyndelsen af 2017 vandt vi udbuddet til AWI. Polarbeklædningen skal kunne modstå de ekstreme vejrforhold, som forskerne møder på deres ekspeditioner på Nord- og Sydpolen. Vi er spændte på at se, hvor dette nye samarbejde kan bringe os hen

HHLA

Udviklingen af arbejdstøj til HHLA's ansatte startede tilbage i 1995. Vores samarbejde har siden været præget af tradition og vores kendte kvalitet.

Bardusch

Bardusch er 140 år gammelt vaskeri og er idag en af de førende udbydere indenfor leje af beklædning. Vores produkter har siden 2006 været bardusch's foretrukne valg til kunder, der kræver specielløsninger og høj kvalitet

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Hvis du gerne vil være den første der får ny viden om arbejdstøj kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev

×
×

Kurv