Find forhandler

Her på siden kan du lære mere om Viking Rubber Company, og hvem vi er.  På denne side kan du læse om vores historie, sociale ansvar, vision, Vikingerne eller se referencer fra nogle af vores samarbejdspartnere.

Find forhandler

Har du behov for nyt arbejdstøj? Hvis du er på udkig efter dansk arbejdstøj af høj kvalitet og med god komfort, står vores forhandlere klar til at hjælpe dig. Hvad enten det skal være et produkt, som ligger på lager eller som udvikles og produceres specifikt til dig, er du i trygge hænder. Du kan se vores kollektioner bestående af bukser, shorts, jakker og overalls til industri og håndværk lige her.

Herunder ser du vores danske forhandlere. 

bliv forhandler​

Har du kunder med behov for slidstærkt arbejdstøj, der samtidig ser smart ud og skiller sig ud fra mængden? Så bliv vores næste Viking Rubber forhandler ved at udfylde denne formular;

 

fyn

SJÆLLAND

MMT-Group
Møllevangen 42,
4220 Korsør

Kjeldsen Workwear
Industrivænget 18, 
3400 Hillerød

Vil du være forhandler?

Ønsker du at være forhandler for Viking Rubber, så kan du kontakte os til enhver tid via formularen til højre. Det er også muligt at kontakte os via telefon + 45 6261 8098

Vil du se en solid samling af referencer?

Her kan du se et udpluk af de virksomheder, som bruger vores arbejdstøj og vi er meget stolte af alle vores partnerskaber.

Johan Rantzaus Vej 6
5600 Faaborg
CVR: 43929615
+45 6261 8098
Sales@viking-rubber.dk

Giv os Feedback

Luk Menu
×
×

Kurv