om os

Her på siden kan du lære mere om Viking Rubber Company, og hvem vi er. Gennem videoer herunder kan du eksempelvis opleve, hvordan vores kvalitet bliver skabt. På denne side kan du finde frem til vores historie, sociale ansvar, vision, Vikingerne eller se referencer fra nogle af vores samarbejdspartnere. 

Vision

Vores vision er at udfordre og sammen finde frem til, hvordan fremtidens arbejdstøj ser ud. Det vil vi gerne gøre sammen med dig, der bruger tøjet. 

Her kan du læse mere om Vikingerne og vores historie. Hvordan vi er kommet til, hvor vi er i dag, og hvilke eventyr vi har oplevet på vores rejse. 

Socialt ansvar

Vi har et klart mål om at gøre verden til et bedre sted for vores ansatte. Du kan du se en del af vores arbejde med CSR på youtube.

udvikling af arbejdstoej

Viden om arbejdstøj

Vil du gerne være klogere på arbejdstøj i ro og fred? Du kan læse mere om åndbarhed, slidstyrke, arbejdsbukser og meget andet på vores blog. 

Her kan du læse om nogle af vores kunder. De har valgt os af forskellige årsager, og du er velkommen til at kigge på vores referencer.

Arbejdstøj

Mangler du arbejdstøj af god kvalitet og som dækker alle dine behov? Så kan du her se et sortiment af vores produkter samt kollektioner.

×
×

Kurv