Velkommen i junglen!

7 spørgsmål du kan bruge til at udvælge jeres kommende tøj ud fra.

1. Er mit team glade for pasformen?

Du kan se alle produkter,
på lager lige nu

2. Har vi forskelligt behov for beklædning?

På de fleste virksomheder er der behov for mere end én type beklædning. EVOBASE er eksempelvis til dem bliver udsat for snavs og skidt, eksempelvis til lager- og logistik medarbejdere.

3. Hvor ofte får dine kolleger et nyt sæt tøj?

En god idé er derfor at teste nyt arbejdstøj op imod jeres nuværende, så har du noget at sammenligne ud fra, for på den måde at kunne træffe et bedre, mere økonomisk valg. Det er sjældent den billigste løsning også holder længst, og faktisk har vi endnu ikke hørt om det. Kender du derimod til et tilfælde, hvor det gør sig gældende, vil vi rigtig gerne høre om det! Du kan fortælle os det på vores feedback side.Hvis du laver det i Excel, kan du der automatisk regne ud, hvor meget du har givet pr. person eller i alt på 12 mdr., for på den måde at finde ud af, hvor meget du giver ud. Det vil give dig et billede af, hvor lang tid jeres arbejdstøj holder.

4. Er det vanens magt, der bestemmer?

5. Hvordan ved jeg, om det er det rigtige for os?

Vil du blive klogere på arbejdstøj?

6. Bør jeg tænke på CSR?

Vil du se mere om vores CSR?
Se en kort video

Hvilke målbare parametre kan jeg sigte efter?

Der er nogle fakta, du kan bruge til sammenligning, da der er forskel på, om arbejdet udføres udenfor eller indenfor. Det er ikke udtømmende, så hvis du vil vide mere, bør du besøge vores side, hvor vi går mere i detaljer.

Udendørs

Hvis du har folk, som arbejder udenfor hele dagen, skal de have tøj på, som kan klare vind og vejr. Et rigtig godt pejlemærke er naturligvis Gore-tex, som er langt fremme med materialer, der er gode at ånde i, samt holder vand ude. En anden metervare, som er rigtig god til udendørs brug i hårdt vejr, er F120 som slides meget langsomt. Du kan se Vandsøjletrykket er minimum 4.000mm., hvilket er en god indikator for det.

Derudover er åndbarhed også vigtigt, når der arbejdes udenfor, og her siger en god tommelfingerregel at 3.000 er et minimum. Slidstyrken er også vigtig, men den beskriver jeg under indendørs, hvor den også har meget at sige.

Indendørs

Slidstyrke er vigtigt og den tester man med en ”martindale” test. Testen kører nogle rotationer med en bestemt vægt på stoffet. Hvis vi tester op imod 100.000 rotationer og stoffet ikke er slidt igennem, jamen så kan stoffet klarer minimum 100.000 rotationer. Dette parameter er vigtigt i forhold til arbejde, der har meget kontakt med ru overflader eller andre ting, som kan ødelægge stoffet, hvilket midlertidigt også gør det svært at vurdere. Vi har eksempelvis kunder, der vælger en enormt stærk metervarer, som så faktisk er så god, at medarbejderne når at stoppe, inden tøjet slides op, hvilket ikke giver så god mening. Hvis du har to ens par bukser så kan du altid kigge på, hvor meget stoffet hver i sær kan tåle i en martindale test. Det kan forhandleren hjælpe dig med.

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Hvis du gerne vil være den første der får ny viden om arbejdstøj kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev

Alexander Mygind Andersen, Business development Manager
Alexander Mygind Andersen
Business Development Manager

Del denne viden

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
×
×

Kurv