Velkommen i junglen!

Du kan se alle produkter,
på lager lige nu

Det kan du blive klogere på:

  • Funktioner du ikke har tænkt over
  • Funktioner du tænker meget over
  • Detaljer, som virker uvæsentlige, men som ikke er det
  • Komfort i arbejdstøj
  • Og meget mere

Rigtig god fornøjelse

7 spørgsmål du kan bruge til at udvælge jeres kommende tøj ud fra.

1. Er mit team glade for pasformen?

2. Har vi forskelligt behov for beklædning?

På de fleste virksomheder er der behov for mere end én type beklædning. EVOBASE er eksempelvis til dem bliver udsat for snavs og skidt, eksempelvis til lager- og logistik medarbejdere.

3. Hvor ofte får dine kolleger et nyt sæt tøj?

4. Er det vanens magt, der bestemmer?

5. Hvordan ved jeg, om det er det rigtige for os?

Vil du blive klogere på arbejdstøj?

6. Bør jeg tænke på CSR?

Vil du se mere om vores CSR?
Se en kort video

Hvilke målbare parametre kan jeg sigte efter?

Der er nogle fakta, du kan bruge til sammenligning, da der er forskel på, om arbejdet udføres udenfor eller indenfor. Det er ikke udtømmende, så hvis du vil vide mere, bør du besøge vores side, hvor vi går mere i detaljer.

Udendørs

Hvis du har folk, som arbejder udenfor hele dagen, skal de have tøj på, som kan klare vind og vejr. Et rigtig godt pejlemærke er naturligvis Gore-tex, som er langt fremme med materialer, der er gode at ånde i, samt holder vand ude. En anden metervare, som er rigtig god til udendørs brug i hårdt vejr, er F120 som slides meget langsomt. Du kan se Vandsøjletrykket er minimum 4.000mm., hvilket er en god indikator for det.

Derudover er åndbarhed også vigtigt, når der arbejdes udenfor, og her siger en god tommelfingerregel at 3.000 er et minimum. Slidstyrken er også vigtig, men den beskriver jeg under indendørs, hvor den også har meget at sige.

Indendørs

Slidstyrke er vigtigt og den tester man med en ”martindale” test. Testen kører nogle rotationer med en bestemt vægt på stoffet. Hvis vi tester op imod 100.000 rotationer og stoffet ikke er slidt igennem, jamen så kan stoffet klarer minimum 100.000 rotationer. Dette parameter er vigtigt i forhold til arbejde, der har meget kontakt med ru overflader eller andre ting, som kan ødelægge stoffet, hvilket midlertidigt også gør det svært at vurdere. Vi har eksempelvis kunder, der vælger en enormt stærk metervarer, som så faktisk er så god, at medarbejderne når at stoppe, inden tøjet slides op, hvilket ikke giver så god mening. Hvis du har to ens par bukser så kan du altid kigge på, hvor meget stoffet hver i sær kan tåle i en martindale test. Det kan forhandleren hjælpe dig med.

Vil du have...

Nyheder og blogindlæg som den første , konkrete råd til indkøb af arbejdstøj og samtidig få idéer sam kan lette din hverdag. Du vil derudover også få inspiration om arbejdstøj, tips og tricks til brugen af arbejdstøj og du lærer kendetegnene ved godt arbejdstøj.

Alexander Mygind Andersen, Business development Manager
Alexander Mygind Andersen
Business Development Manager

Del denne viden

Facebook 0
Google+ 0
Twitter
LinkedIn 0
Luk Menu
×
×

Cart