Udviklingen af extreme access

Viking Rubber Company startede i år 1935 med at producere regntøj til fiskeindustrien. Fra regntøj til arbejdstøj udviklede vi os med årene, men en dag på et kundebesøg mange år senere, fik vi øjnene op for at kunne udvikle og producere specialtilrettet arbejdstøj til nichekunder – faktisk blev det en rigtig stor del af vores forretning, også den dag i dag.

I denne blog skriver jeg, som designer, om udviklingen af vores Extreme Access. Udviklingen af Extreme Access trækker stærke associationer til de andre kollektioners udviklingsprocesser, men forskelligt fra dem alle er nichekunden, vi designer til. I dette tilfælde vindindustrien og arbejdsfolk, der arbejder i højderne.

Det kan du blive klogere på:

Min fortælling om udviklingsprocessen

Vindmølleindustrien

Vi så, at vindmølleindustrien, der længe havde været i vækst – og til stadighed vækster, netop måtte nøjes med standardprodukter og vi ville derfor revolutionere deres arbejdstøj. Vi ville tilbyde de løsninger, som de, der til dagligt bruger tøjet, ønskede. Derfor opsøgte vi et uddannelsescenter, der uddanner i faldsikring, tilrettet montører og serviceteknikere i vindmølleindustrien og derfra gik vi igang.

vores extreme access mission

Vil du blive klogere på arbejdstøj?

Testpersonerne kom med input

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Hvis du gerne vil være den første der får ny viden om arbejdstøj kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev

Keld Moesgaard
Workwear Designer

Del denne viden

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
×
×

Kurv