Kampagnen en hjælpende hånd, er desværre slut

"Vi har valgt Viking Rubber Co. og bruger EVO35, fordi vi vil have det bedste arbejdstøj. Vi leverer kvalitet og det er vigtigt for os at de håndværkere vi sender ud er professionelt klædte."
PETER HARTVIGSEN
Hartvigsen & Ko

Du kan stadig gøre en forskel..

I 2018 har vi sponsoreret Ungdommens Røde Kors. Sponsoratet gik ud på at Viking Rubber Co. lavede nogle unikke veste til kampagnen. En vest fyldt med lommer, ID-kortholder, lavet i et stof der er slidstærkt og som holder ved hårdt arbejde. Ungdommens røde kors gav denne vest som en del af en sponsor pakke til alle håndværkere der var med i kampagnen. Du kan blive meget klogere på kampagnen på Ungdommens Røde Kors hjemmeside.

 

En hjælpende hånd blev brugt lokalt

Pengene fra kampagnen blev brugt lokalt. Dit bidrag ville altså gå til børn og unge i dit lokal område. Det er en idé som de fleste håndværkere kan forstå og synes godt om, på den måde kan du nemlig vise til dit nær område at du har været med til at hjælpe børn og unge med problemer.

EVO35 arbejdsbukser

Som et ekstra boost til kampagnen fik du lov til at bestille EVO35 håndværkerbukser, direkte her på vores side. For hvert køb donerede vi 500kr. til Kampagnen, penge som URK måtte bruge til kampagnen. 

Du kan stadig få fat i dine EVO35 håndværkerbukser. Hvis du er interesseret kan du sende os en besked her på siden, så vil vi vende tilbage med en forhandler der sælger dem.

Hvis du ikke kender din størrelse, kan du finde den her.

Luk Menu
×
×

Kurv