Vores metervarer

Vi bruger en masse forkellige metervarer. De mest væsentlige kan du læse om her på siden. Når vi gerne vil beskrive vores metervare for dig, så er det for at gøre dig klogere på vores arbejde og for at give dig nyttig viden omkring hvad du kan kigge efter ved metervarer til dit arbejdstøj. Jeg nævner både metervarer og stof, men i realiteten er det den samme ting.

De to grupper metervarer til arbejdstøj

Der findes to store grupper som vi deler stof op i. Vi deler det op for at skældne mellem styrkerne i stoffet. Når du læser grupperne kan du formentlig godt genkende det, men det er ikke sikkert du tænker over det til dagligt. De to grupper er textil og vandtæt stof.

Tekstil

Vandtæt stof

Vandtæt stof, er stof der er behandlet. Der er to måder at lave vandtæt stof på. Begge typer har fordele og ulemper som du lærer at se forskellen på om et øjeblik. For at forsøge at give dig et billede af den store forskel på de to typer, kan du forestille dig et helt hvidt rum som du gerne vil have farvet. Med coating maler du værelset, mens du med laminat sætter tapet op. Her beskriver jeg dem begge to lidt nærmere ned i detaljen. 

coatet stof

Lamineret stof

Vil du blive klogere på arbejdstøj?

Viking rubber Co. metervarer

Herunder får du en gennemgang af alle vores metervarer. Produkterne jeg nævner er pånær cordura vores egne produkter og er udviklet i samarbejde med førende leverandører af metervarer til arbejdstøj.

Add Your Heading Text Here

F119

Slidstærkt, åndbart, varmere

f119

100% Polyester, 320 g/m2.

En af fordelene ved F119 er at den er enormt slidstærk, Det er den fordi det er en 3 lags softshell. Stoffet er vandtæt og åndbart, og med en fleece på indersiden, som giver varme og komfort imens du arbejder.

Slidstærk, åndbar, holder dig varm, oeko-tex certificeret

F120

Vandtæt, åndbart, slidstærkt

f120

100% Polyester, 210 g/m2. 

Grundet vores lange historie, for at lave arbejdstøj til dem der arbejde udendørs, i alt slags vejr, har vi konstant udviklet på vores metervarer. De fleste af vores kunder arbejder idag i dette stof hvis de arbejder udenfor.

Vandtæt, vindtæt, åndbart, slidstærkt, oeko-tex certificeret

F126

Slidstærkt, åndbart, vandtæt

f126

100% Polyester, 220 g/m2.

Arbejdstøj lavet af F126 kan klare enhver byge, og tilmed med en god åndbarhed. Den er mere fleksibel som F120, men er dog lige knap så stærk.

 

Slidstærk, åndbar, vandtæt, oeko-tex certificeret

F441

Slidstærkt, let, behageligt

f441

65% Polyester / 35% Bomuld, 250 g/m2.

En tekstilmetervarer til industrielt brug. Denne metervarer er let og dermed perfekt til brug indenfor. Den er samtidig slidstærk og meget behageligt at have på. Den har altså de rigtige elementer for at blive brugt til arbejdstøj.

 

Slidstærk, let, behageligt, oeko-tex certificeret

F478

Slidstærkt, kraftigt, behageligt

f478

65% Polyester / 35% Bomuld, 310 g/m2.

En tekstilmetervarer til håndværkere. Dette stof er tykkere, tungere og stærkere end F441. Det skal holde til det slid som håndværkere oplever i løbet af en dag. Blandingen med bomuld gør stoffet behageligt at have på, samtidig med det stærke polyester som beskytter overfladen på metervaren.

Slidstærkt, kraftigt, behageligt, oeko-tex certificeret

Cordura®

Slidstærkt, smudsafvisende, vand- og olie afvisende

cordura

100% Polyamid, 220 g/m2.

Vi bruger Cordura® af nylon, et ekstremt stærkt materiale der ikke bare går i stykker fordi du sidder fast i et søm. Stoffet er lavet til forstærkninger på arbejdstøj. Cordura® forlænger levetiden på dit arbejdstøj.

 

Slidstærkt, smuds-, vand-, og vandafvisende, oeko-tex certificeret

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Hvis du gerne vil være den første der får ny viden om arbejdstøj kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev

Alexander Mygind Andersen, Business development Manager
Alexander Mygind Andersen
Business Development Manager

Del denne viden

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
×
×

Kurv